W - Az első

 2011.09.18. 22:17

A Jacksonville elleni vereség után, nagyon összekaptuk magunkat. Mintha csak egy másik csapat lépett volna pályára.

D#: Óriási javulás mutatkozott, így a második hétre, ami remélhetőleg folytatódik egész évben. Szedtünk 2 Interception-t (Verner 0yd, McCourty 30yd) pont a megfeleő pillanatban, Karl Klug az újonc pedig 2 Fumble-t erőszakolt ki. Javult a Rush és Pass D# is. 

O#:

Hasselback: Játékát egyetlen szóval lehetne jellemezni: Brilliáns. 1 INT-jéről simán megfeledkezhetünk 358 passzolt yardját (1TD) nézve. Egy ilyen mentor kell pontosan Locker számára. Higgadt, határozott.

CJ&Ringer: Nagyon jó volt észrevenni, hogy rájött Munchak arra amire már múlt héten is rájöhetett volna. CJ-t nem kell, nem szabad minden play-nél bevetni. Ringer futott is gyorsan egy TD-t, 4.2-es átlagával kiemelkedő volt CJ mellett.

REC: Hassey 9 azaz 9 célponttal operált, néha összezavarva ezzel a Baltimore védőket. Britt teljesítménye továbbra is kiemelkedő 135 yd, 1TD. Washington 1 yard híján elérte a 100 yard-ot.

Bíztató jelek mutatkoznak, csak így tovább srácok.

GO TENNESSEE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tennesseesports.blog.hu/api/trackback/id/tr63237121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása