Gondolkodás az szezonról

 2012.01.17. 21:04

9-7. Alapvetően nem rossz a helyzet. Ha azt nézzük, hogy egy Indianapolis elleni szégyenteljes vereség miatt nem jutottunk be a rájátszásba akkor mindenképpen magunkat kell elővenni. Az Offense-ünk alapvetően nem volt jó, egy-két kiemelkedő személyiség volt. Nagyon sajnálom, hogy Donnie Avery-t csak az utolsó mérkőzésen vettük elő nem is valószínű, hogy megújítjuk szerződését. Kenny Britt visszatérésével sok szakértő szerint egy jó elkapó triónk alakulhat ki Washington - Britt - Cook(ie) felállásban és én személy szerint ide venném még Hawkins-t is aki szerintem nagyon jó kis játékos. Craig Stevensnek megújítottuk a szerződését aminek örülhetünk. Cook-nál jobban blokkol és jó kezei is vannak. Várom Locker meccseit, nagyon biztató dolgokat mutatott a 2 meccsen amin pályára lépett. 

A Defense sem szerepelt jól. Ellenben a három újoncunk zseniálisan alakított. Casey minden meccsen tudott nyomást helyezni az ellenfélre és volt pár sack-je is(2.5). Colin McCarthy gyönyörű első szezont nyújtott. Itt egy kis ízelítő ahol saját maga csinálja meg a tackle-t erőszakolja ki a fumble-t és szerzi meg a labdát.

 

 

 

Mariani és Campbell munkájával a Special Team viszont jól szerepelt idén. Mariani 2, Campbell pedig 1 visszahordott TD-nal áll idén. Bironas hozta, amit mindig szokott. Utóbbi években elért legtöbb(29) berúgott FG-lal zárta az idényt. A Drafttal kapcsolatosan Guardot pedzegetnek nekünk de hallhattunk elkapóra is esélyt amit én személy szerint nagy baklövésnek tartanék.

GO TITANS, hamarosan újra jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://tennesseesports.blog.hu/api/trackback/id/tr973572125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása