RB kérdés?!

 2011.08.19. 14:44

Chris Johnsonnak továbbra sincs szerződése és meg kell mondjam kezd egyre jobban aggasztani a dolog. Az elmúlt héten már Eddie George (korábbi futónk) is azt mondta, idézem: "Nem érdemes tovább halogatni a szerződést, már hetekkel ezelőtt meg kellett volna egyezniük. Ez azt eredményezi, hogy a legerősebb posztról hirtelen a leggyengébb posztunk lett a running-back. 

Javon Ringer akinek itt lenne most az esélye arra, hogy CJ nélkül megmutassa, mit tud jelenleg sérült ezért a Training Camp nagy részét kihagyja. Ennek ellenére felépülése végére nagyon jó lesz nekünk.

   

 

Stafon Johnson a tavaly a USC egyetemről draftolt futó-back szintén kihagyta a TC nagy részét, szintén sérülés miatt.

 

 

 

Rajtuk kívül rendelkezésre áll még a 4. körös Jamie Harper aki első college lehetőségén rögtön el is ejtette a labdát. Ennek ellenére a Vikings elleni első Előszezon meccsen egész elfogadhatóan játszott 8 lehetőségéből 27 yardot futott ami egy közepes átlag.

 

Van még Herb Donaldson akit a Cowboystól szerződtettünk az idén, aki egyébként se a Cowboysban se a korábbi csapatában, a Saintsben nem játszott egy percet sem.Ezt így végignézve nem túl rózsás a helyzet. Én azt mondom: CJ-val minél előbb meg kell állapodni ahhoz, hogy bármi esélyünk is legyen a szezonban. Persze ez a játék nem egyemberes de azért a mi stratégiánkhoz kell egy ilyen fantasztikus futó. Azt sem szabad elfelejteni ugyan, hogy Lockerben is van futó tehetség ő is meg tud ám indulni mikor úgy látja a helyzetet.

Go Titans! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tennesseesports.blog.hu/api/trackback/id/tr263165060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása