Position Battle: SS

 2011.08.23. 18:27

 Chris Hope egészen 2010-ig fantasztikusan megbízható játékot nyújtott ám a tavaly évben már kezdett egyre gyengébben játszani. Bár összesen szerzett 101 tackle-t de ez nem biztosítja még azt, hogy egy jó játékosról beszélünk. Ennyi szerelés mellet mind összesen 1 interception-t kapott el és egy Fumble-ja volt. A mellette játszó Michael Griffin-nel összehasonlítva(108 tkl, 2 Fumble, 4 INT) kiderül, hogy szükséges a pótlása, ha továbbra sem tud megnyugtatóan játszani. 

Ezért is érkezett az ide FA piacról Jordan Babineaux a Seattle Seahawks csapatából.A Vikings ellen rögtön egy interception-nel mutatkozott be amelyet egy 20 yard-os returnnel toldott meg. St. Louis-ban 6 tackle-l zárta a meccset ami Hope-hoz képest elkésztő előrelépés. A további két meccsen Munchak majd eldönti kit fog játszani leginkább a második vonalban de remélem, hogy vagy Babineaux-t vagy Hope felpörögve Jordan sikerein kicsit összekapja magát és hozza a 2010 előtti formáját.

Go Titans!

A bejegyzés trackback címe:

https://tennesseesports.blog.hu/api/trackback/id/tr323174138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása