2012 - Locker era?

 2012.01.23. 21:58

Be kell valljam, hogy nagyon várom már az első kezdésére az NFL-ben. Ugyan játszott már a Falcons ellen és a Saints ellen és a Colts ellen is irányított(meg kell jegyezni nagyon meggyőzően)mégsem jutott eszébe Munchakéknak, hogy kezdessék. Ami még nagyon jó előjel, hogy már most nagyon érzik egymást Washingtonnal(TPoY) és már 3 Touchdown-t szereztek együtt. Emellett van egy futtot TD-ja is aminek a végén óriási bravúrral nyújtotta be a labdát. Már egyetemen is nagyon mobilis játékosnak mutatkozott, jól mozgott a zsebben és ezt úgy tűnik tartani is tudja majd. Az, hogy Hasselbecknek idén egy 3 éves szerződést kapott tőlünk az visszavetheti az NFL karrierjét főleg úgy, hogy ha jövőre még erőltetik Matt-et, aki alapvetően nem egy rossz játékos de sokkal több lehetőséget látok a támadósorunkban Locker irányításával.

Munchak mester nyilatkozata még a TC elején:

"Like I said, he is doing a nice job. He is being coached. Chris is on him, putting a lot of pressure on him. With having him call the plays listening through the helmet and calling it on the wrist band, so he has kind of been thrown in there. Practices have been quick. We have been getting through practice I think with a good tempo. He is handling himself well. He doesn’t get down when you are on him. When he makes a bad throw, or does something wrong, or misses a check, he handles it real well. That’s something we saw in him, and we are seeing it out here already."

Alapvetően dicséri ami jó jel, meglátjuk mi lesz jövőre.

In Locker We Trust...Go Titans

A bejegyzés trackback címe:

https://tennesseesports.blog.hu/api/trackback/id/tr193742018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása